Prijzengids.

Bij DirectOntwerp staat de prijs-kwaliteitverhouding zeer hoog in het vaandel.

Veelgesteldevragen.

Wanneer wordt mijn logo opgeleverd?

Zodra uw aanvraag door één van onze designers is ontvangen, ontvangt u binnen (maximaal) 48 uur de eerste concepten. Na de conceptfase kunt u uw feedback geven en op basis van uw feedback proberen wij zo snel mogelijk tot het gewenste eindresultaat te komen. Voor het volledige grafisch proces kunt u terecht bij onze werkwijze 

Wanneer wordt mijn huisstijl opgeleverd?

Voor het aanvragen van een huisstijl geldt hetzelfde als een logo aanvraag. Zodra uw aanvraag door één van onze designers is ontvangen, ontvangt u binnen (maximaal) 48 uur de eerste concepten van het logo. Op basis van uw feedback op het logo ontwerpen wij een complete huisstijl. Omdat het ontwerpen van een huisstijl het creatief proces vergroot, proberen wij binnen nogmaals 48 uur het totale pakket op te leveren.

Zijn er nog extra kosten verbonden aan de diensten?

Er worden geen extra kosten in rekening gebracht. U betaalt voor het ontwerp de prijs van het pakket exclusief btw. Er zijn geen extra of verborgen kosten aan de ontwerpen verbonden.

Kan ik een geplaatste bestelling nog wijzigen of annuleren?

Na het plaatsen van je bestelling kun je altijd nog wijzigingen aan ons doorgeven. Ook het annuleren van je bestelling kan zonder verdere kosten totdat we de eerste voorbeelden hebben opgeleverd. Het annuleren van het huisstijl gedeelte van de bestelling kan totdat we daarvan de eerste voorbeelden hebben opgeleverd. Daarna moeten we het volledige bedrag van de bestelling in rekening brengen.

Wanneer moet ik betalen?

U ontvangt van ons pas een factuur van uw pakket nadat u de concept logo’s, huisstijl of advertenties hebt goedgekeurd. Pas als u tevreden bent over het concept ontvangt u een factuur.